Ulei cu cristale pentru par blond Kallos(review)

Părul nu trebuie neglijat așa că trebuie să îl protejăm cât putem noi de bine. Acum folosesc placă, feon, perie, ondulator și toate folosesc niște temperaturi ceva mai ridicate decât este obișnuit părul meu așa că el trebuie protejat pentru a avea un păr frumos și sănătos. Atunci când părul este despicat și arată ca o mătură se vede foarte urât așa că nu trebuie să îl neglijăm.
Când eram în facultate toată lumea spunea că cea mai bună protecție pentru păr este Serul cu cristale de la Kallos. Într-adevăr un produs minunat. În amintirea acelor vremuri mi-am cumpărat de pe site-ul Pentru corpul tău uleiul cu cristale pentru păr blond. Am vrut să încerc ceva nou și din acest motiv mi-am luat varianta pentru păr blond. 
Uleiul este recomandat exclusiv pentru înlăturarea tonurilor "galbene"(decolorate) din părul blond. Datorită folosirii uleiului, părul își recapătă adevărata nuanță de blond, moliciunea și strălucirea naturală. Este ideal pentru părul permanent, vopsit sau oxigenat. Oprește despicarea firului de păr și despicarea vârfurilor.
Eu îl folosesc de fiecare dată când folosesc vreun aparat de uscat sau aranjat părul. Evit să îl folosesc atunci când îmi las părul să se usuce singur pentru că am impresia că îl îngrașă puțin. În perioada rece folosesc măcar feonul așa că l-am folosit aproape după fiecare dată când m-am spălat. O îmbunătățire am văzut. Părul meu arată mai bine și sunt foarte mulțumită de el. Se folosesc 3-4 pompițe și se aplică pe vârfuri. Produsul este foarte spornic și ajunge o lună și jumătate sau chiar două, în funcție de cât de des. Am cumpărat acest ulei de la Pentru corpul tău și costă în jur de 20 lei.

Ați încercat produsele de îngrijire a părului de la Kallos?

Etichete: , , , ,