Spuma pentru curatarea fetei Himalaya(review)

Himalaya este o marcă de produse naturale și de calitate. Ei au o gamă variată de produse de la medicamente, pastă de dinți, produse de îngrijire pentru adulți și copii, etc. Marea majoritate a produselor foarte lăudate. Recunosc că este al doilea produs pe care îl folosesc de la această firmă și că tenul meu îl tolerează foarte bine.
Spuma purificatoare pentru curățarea feței cu Neem curăță și îndepărtează excesul de sebum și impuritățile. Spuma este recomandată pentru tenul normal cu tendință de îngrășare. Eu o folosesc dimineața și seara și îmi simt fața curată și nu îmi usucă deloc tenul. Extractele de Neem și Șofran indian din compoziție sunt cunoscute pentru proprietățile de purificare a tenului și prevenire a formării coșurilor.
În palmă am pus 3 pompițe de produs care le consider eu suficiente pentru a-mi acoperi toată suprafața feței și puțin pe gât. Deși în recipient se prezintă sub forma unui lichid verzui în mână este o spumă albicioasă. Nu conține parabeni sau coloranți artificiali și costă 23 lei.

Îmi place foarte mult spuma de curățare și vă recomand să o încercați. Eu o folosesc de o lună și am consumat aproape un sfert din ea.

Ce produse de curățare a feței folosiți? Vă plac produsele care necesită spălarea feței?
Follow me on         Instagram     /    Pinterest

Etichete: , ,