Savoare de soc

Luna trecută am primit să testez sau să degust(mai bine zis) o bere recent lansată și mai exact Bergenbier cu soc. Am mai scris în trecut pe blog despre o bere cu arome așa că nu cred că este un secret pentru nimeni că îmi plac berile cu diverse arome.

Inițial m-am înscris în campania Bergenbier organizată de Buzzstore și nu credeam că voi avea mari șanse dar norocul a fost de partea mea. Pentru cine vrea să ia parte la campaniile de testare organizate de Buzzstore o poate face aici.
Coletul a avut 6 beri cu soc și 6 beri blonde iar bonus am primit un odorizant de mașină. Berile au fost ambalate corespunzător iar coletul a ajuns în stare perfectă.
Pe lângă faptul că Bergenbier a lansat o nouă bere cu aromă de soc a lansat un nou ambalaj termosensibil. Și ne uităm la munți ... când munții sunt albaștri berea este bună de băut.
Am pus o poză ca să puteți face duferența. Cerneala special aplicată pe ambalaj se activează la cca 10 grade, iar în jurul valorii de 8 grade activarea este completă, zonele termosensibile - munții - devenind albastru intens!
Aroma berii este specială și mai exact are o aromă fină de soc care persistă în gură și după ce termini de băut. Seamănă perfect cu o șampanie. Recunosc că mi-a plăcut mult și că sunt o consumatoare a berilor cu arome. Să știți că are Bergenbier cu soc are 1,9 % alcool și că nu este tocmai suc!

Ați încercat berea cu arome? Vă tentează Bergenbier cu soc?

Follow me on         Instagram     /    Pinterest

Etichete: , ,