Autobronzant Alverde sau Balea ?!

Cu siguranță ați observat că îmi place să fac comparații între 2 produse. De această dată am ales 2 autobronzante care le găsiți în DM.


Autobronzantul Balea are o cantitate generoasă, 400 ml, și nu mai rețin exact dar cred că am dat în jur de 15 lei. Ambalajul arată bine și capacul se deschide cu ușurință. Crema are un miros plăcut și mă duce cu gândul la caise. Consistența cremei este una light. Se întinde ușor dar nu intră imediat în piele. 

La urma urmei acceptăm faptul că după aplicarea cremei ai impresia că pielea nu este hidratată și pentru 2-3 minute rămân pe piele urme de cremă. Și aștept rezultatul ... Eu sincer nu am văzut nimic. Pielea mea are o nuanță mai închisă dar după câteva folosiri nu am văzut nici o schimbare. Poate că persoanele care au pielea foarte deschisă pot vedea vreo schimbare dar dacă ar fi așa mi-ar fi plăcut să citesc asta după etichetă să nu mă mai încurc cu el. 
Pentru persoanele care vor să vadă ingredientele v-am pus o poză.
Concluzia este că nu îmi place să o folosesc nici ca loțiune de corp și nici ca loțiune autobronzantă pentru că nu văd nici un rezultat.


Autobronzantul Alverde este un produs foarte lăudat și chiar acesta a fost motivul pentru care am îndrăznit să îl încerc. Prețul este în jur de 20 lei pentru 200 ml. Ambalajul este unul micuț și drăguț.
Mirosul nu este tocmai plăcut. L-aș putea asemăna cu un produs vechi. Mi-a plăcut că face ceea ce promite adică ai nevoie de câteva aplicări(4-5) ca să vezi schimbarea nuanței pielii. Acest lucru este un mare plus. 
Un minus este că la o ușoară transpirație se văd urme pe piele și nu îmi place că după aplicare rămân murdară pe mână. 
Concluzia este că acest produs este bun dacă aveți nevoie de rezultate în scurt timp doar că în rest nu mă dă pe spate.

Dacă aveți nevoie de un autobronzant sper ca descrierile mele să vă fie de folos și în acest fel să alegeți înțelept. 
Voi folosiți autobronzant ? Care a dat cele mai bune rezultate?

Etichete: , , , , ,