"The wolf of Wall Street" (film)

Duminică am fost la cinema și am văzut filmul "The wolf of Wall Street"  despre care am auzit numai lucruri bune. O descriere scurtă a filmului ar suna cam așa .... 

“The Wolf of Wall Street” se inspiră din cartea de memorii omonimă a magnatului şi fostului puşcăriaş Jordan Belfort, care câştiga mii de dolari pe minut în timpul zilei şi cheltuia sume imense de bani în timpul nopţii cu aceeaşi viteză uluitoare cu care le şi obţinea, cumpărând droguri şi favoruri sexuale, participând la petreceri sălbatice sau călătorind în jurul lumii. Poreclit “Lupul de pe Wall Street” şi “Regele”, genialul Jordan Belfort a devenit milionar înainte de a împlini 26 de ani, dar lăcomia fără limite şi setea de putere l-au determinat să se întindă mai mult decât îi era plapuma şi să se implice în afaceri ilegale, trimiţându-l în spatele gratiilor într-o închisoare federală, sub acuzaţia de fraudă şi spălare de bani.

În ciuda faptului că am petrecut 3 ore în cinema uitându-mă  la acest film pot spune că merită văzut și este un film bun pe care îl recomand cu căldură.

A mai văzut cineva acest film? Ce părere aveți?

Etichete: , ,