Monoi de tahiti - Yves Rocher

Astăzi vreau să vă arăt o produse pe care le dețin și care îmi sunt foarte dragi. Este vorba despre gama Monoi de Tahiti pe care le-am primit de la Yves Rocher și pe care abia aștept să le folosesc.
Primul produs despre care vreau să vă vorbesc este Apă hidratantă parfumată Monoi de Tahiti. Este un produs care nu conține alcool, parabeni și nici coloranți. Trebuie să recunosc că m-am îndrăgostit de această apă hidratantă pentru că este ideală pentru vremea caldă de afară și atunci când pulverizezi pe corp această loțiune simți cum te răcorești iar după întinderea produsului pe zona dorită obții o hidratare plăcută a zonei fără a fi câtuși de puțin lipicioasă. Pe lângă toate lucrurile bune pe care le-am găsit la această apă hidratantă are un miros fresh absolut superb care îmi place foarte mult. Sunt sigură că voi folosi acest produs până la ultimul strop și sper să îmi rămână și pentru vacanță deși cred că pentru vacanța va fi nevoie să îmi cumpăr un nou produs pentru că după duș am început să îl folosesc intens.

Al doilea produs este un Gel șampon pentru păr și corp Monoi de Tahiti. Dat fiind faptul că nu l-am încercat încă am să vă spun ce spun producătorii despre el ... "Formula sa se transformă într-o spumă uşoară şi onctuoasă pentru a îndepărta ultimele urme de nisip şi de produs de protecţie solară." În mod sigur voi folosi acest produs în vacanță și am să văd dacă acest produs m-ar scuti de ceva loc în bagaje în așa fel încât să car un singur produs care să poată înlocui cu șamponul și balsamul. Cel mai mult ador mirosul care te duce cu gândul la vacanța mult așteptată ... la mare și la soare ! :)
Pielea şi părul sunt catifelate şi miros delicios de bine.
Pe site-ul Yves Rocher am mai găsit un produs din aceeași gamă dar pe care nu îl am ÎNCĂ și este vorba despre un Ulei hidratant de păr și corp Monoi de Tahiti. Descriere: uleiului de păr și corp lasă pielea catifelată, intens hidratată, de un bronz sublim. Sunt convinsă că merită toți banii și acest produs va fi pe lista următoarei mele comenzi.

Ce produse din cele prezentate ați folosit?

Etichete: , , , , ,