I LOVE Yves Rocher

Astăzi sunt foarte fericită ... nici nu vă puteți închipui!!! Eu mă entuziasmez foarte tare atunci când vine vorba despre de comenzile Yves Rocher care includ câte un produs cadou și pe acest considerent am dat jumătate din comenzile plasate către ei.

Astăzi am primit o cutie întreagă cu "bunătăți" doar pentru mine de la Yves Rocher și muream de nerăbdare să văd ce se află în cutie.
Cam așa arătau toate produsele puse la pozat.Să vi le prezint pe fiecare în parte.
Până acum foloseam balsam de buze de la Nivea cu căpșuni care tocmai mi s-a terminat și am fost foarte încântată să văd acest balsam de buze cu aromă de zmeură. Acest balsam îl puteți găsi aici dar pe site-ul lor am găsit balsamuri cu diverse arome cum ar fi vanilie, nuca de cocos, balsam reparator, etc(aici găsiți toate sortimentele disponibile)
Am primit un ruj superb și nu cred că mai este un secret pentru nimeni că ador această culoare atât la ruj cât și la ojă așa că am fost foarte încântată de el. Îmi place suportul rujului care este unul cu un design foarte atrăgător cât și textura rujului care este foarte cremoasă și se întinde foarte bine. Nuanța pe care o am eu este Grand Rouge care pe site-ul lor apare ca fiind roșu intens și găsiți aici toate cele 18 nunațe ale acestui ruj.
Ca să completeze setul am primit și un creion contur pentru buze care se potrivește perfect cu rujul. Ce-mi mai pot dori?! Nuanța creionului este roșu și îl găsiți aici împreună cu toate nuanțele disponibile.
Nu cred că mai este un secret că gelurile de duș din gama Yves Rocher sunt foarte bune și le folosesc de foarte mult timp și comparativ calitate preț sunt foarte bune. Trebuie să recunosc că Gel de duș cu Grepfruit din Florida nu am mai avut dar are un miros foarte plăcut și cu siguranță îl voi folosi cu mare drag la fel ca pe toate celelalte. Găsiți aici gama de geluri de duș și le recomand cu plăcere și cu siguranță nu vă va dezamăgi!!!
Am primit și o cremă de zi din gama recent lansată nutritive vegetal și chiar eram curioasă să o încerc să văd cum este. Pe etichetă scrie că are o textură onctuoasă, fără efect gras, ce reduce imediat senzația de întindere a pielii. Până acum foloseam de la Yves Rocher doar crema de noapte dar am să folosesc și pentru zi o cremă din aceași gamă pentru un efect spectaculos :) așa sper! Găsiți aici crema pe site pentru mai multe informații
Pe lângă faptul că Yves Rocher m-a făcut fericită pe mine s-a gândit și la iubitul meu pentru că am primit un parfum bărbătesc Ambre Noir. Trebuie să recunosc că am avut ceva emoții înainte de a-l desface pentru că știu că este un tip pretețios dar surprinzător i-a plăcut mirosul parfumului și chiar și pe mine m-a încântat. Descrierea produsului de către Yves Rocher este prezentată ca fiind o combinație dintre intensitatea lemnoasă a esențelor de patchouli și vetiver cu senzualitatea bobului de Tonka. Oricum dacă aș fi citit această descriere nu mi-aș fi făcut o impresie nici pe departe dar având în vedere că l-am mirosit am fost încântată.

Vă plac produsele prezentate de mine? Voua vă plac produsele Yves Rocher?

Etichete: , , , , , , , ,