Barcelona Shopping

De o lună și ceva mă tot chinui să scriu această postare și tot nu e completă. Așa se întâmplă când faci foarte multe cumpărături. Nu îmi place deloc să pozez hainele .... cu atât mai puțin dacă nu le pun pe mine pentru a vedea cum vine ... cum se așează etc. Consider că dacă vă arăt rochițele pe care mi le-am cumpărat poate că vă veți face o părere vizavi de culoare. Rochițele am să le pozez la vară sau pe cele elegante la evenimente mai deosebite după care am să precizez și locul de unde le-am cumpărat.

Anul trecut am fost înnebunită după bej... crem iar acum mi-am luat multe lucruri maro. Botinele sunt de la mango și am dat 33 de euro parcă.

Cizmele astea le-am luat de la Pull&Bear și am dat 13 euro pe ele. M-a atras prima oară prețul și după asta ... modelul :)

Am găsit și un magazin cu Swarovski și am primit cadou de Sfântul Valentin o pereche de cercei și un inel care nu a vrut deloc să iasă frumos în poză. Oricum sunt set așa că același model are și inelul.
Mi-am lărgit puțin și colecția mea de parfumuri. Deși nu am fost pornită să îmi iau doar Paco Rabanne așa s-a nimerit. Cei drept îmi doream Lady Milion și pe asta l-am luat doar din considerentul asta iar Ultrared era la ofertă și m-a cucerit mirosul.

Știu că este cam amestecată postarea asta însă nu găseam o ordine în care să le pot prezenta. Vă plac cumpărăturile mele?


Etichete: , , , , , ,