Cum sa ai un par sănătos?!


Cu siguranță toată lumea încearcă să  facă ce-i mai bun pentru părul său pentru a arăta cât mai bine.

Eu cred că am o obsesie ....dacă nu-mi stă părul bine e ca și cum aș arăta groaznic de rău!!!

Una dintre probleme este căderea părului. Se spune că este normal să îți cadă 100 de fire de păr pe zi. Și așa cred că este mult însă eu am impresia că îmi cad mult mai multe fire. Am încercat multe tratamente și trebuie să recunosc că la capitolul șampon am cumpărat lucruri comerciale .... nimic ieșit din comun. Un exemplu de șampoane folosite Clear, Yves Rocher, Avon și ceva mai rar Pantene Pro V. Și folosesc maca de la Kallos cu lapte. Singurul lucru care îl fac în plus este ca înainte cu 30 de minute să îmi aplic pe păr ulei de ricin și vitamina A lichidă după care îmi urmez procesul normal de șampon și mască.

A doua problemă este legată de firele despicate. Consider că eu favorizez acest lucru dat fiind faptul că îmi place mult de tot să îmi întind părul cu placa. După ce îl intind cu placa îî dă o stralucire atât de frumoasă .... ceva de nedescris. Înainte de a folosi placă îmi dau pe păr cu ulei cu cristale de la Kallos. Mă vopsesc o dată la două luni și după cum știți(sau nu) sunt blondă și asta cred că favorizează într-un fel să fie mai deteriorat. Atunci când mă vopsesc îmi iau puțin și vărfurile despicate .... și uite așa am impresia ca de când mă știu părul meu nu reușește să treacă cu mult peste umeri.
Deși recunosc unde greșesc și ce ar trebui să fac nu pot să mă abțin la nici una din aceste 2 plăceri. Am început să folosesc placa o dată pe săptămână iar de vopsit nu am cum să mă vopsesc mai rar de 2 luni pentru că s-ar vedea groaznic și nici culoarea nu aș vrea să o schimb pentru că îmi place :)  Sunt sigură că multă lume spune acum .... îți meriți soarta!Nu știu vor cum procedați însă eu nu încep să folosesc un produs până când nu am o părere din partea cuiva care să îmi recomande ceva. Am găsit niște produse care promit foarte multe lucruri.
Gama de care vă vorbesc este NIOXIN care promite că
A mai folosit cineva aceste produse? Îmi recomandă cineva această gamă?

Etichete: , , ,