Tu ce iti dorești ?!


Am început să urmăresc din ce în ce mai multe bloguri și să citesc foarte multe păreri a blogărițelor. Așa sunt la curent cu ce mai apare nou în diferite domenii și în special în domeniul cosmeticelor.

Îmi doream de ceva timp și eu o ștampilă pentru unghii. Am văzut pe blogul MIU MIU cum își face niște modele cu această ștapilă și arată extraordinar de bine și cum era și normal mi-am achiziționat și eu una.  Am văzut că sunt site-uri unde aceste ștampile sunt ceva mai scumpe însă eu am luat o chinezărie pe care am dat 4 lei și chiar abia aștept să o folosesc. după ce o voi încerca am sa vă arăt și vouă rezultatul.


O altă dorință a mea era să mă duc si eu la DM și să îmi cumpăr un săpun lichid cu aromă de zmeură. Multă lume am văzut că este foarte mulțumită de el. săpunul are 500 ml și costă 6 lei. Normal că am ajuns acasă și prima chestie a fost să mă duc să mă spăl cu el.

Părerea mea: De mirosit miroase foarte bine însă mirosul este doar atunci când îl pui în palmă .... după asta nu mai simți nici un iz de zmeurică. Nu m-a convins să îl folosesc și pe viitor dar măcar mi-am făcut și acest moft!

Etichete: , , , , ,