Bancile si cardurile


Nu este tocmai o experienta placuta sa lucrezi cu bancile si in plus de cum ai pasit in banca incep sa curga comisioanele. Banca nu iti face nimic gratis .... platesti pentru absolut orice hartiuta!
Aveti grija la cardurile de orice natura. Unele banci confirma doar verbal inchiderea cardului, care ramane de fapt in baza de date, fiind posibil sa ajungeti la Biroul de Credit pentru restante la un card pe care il credeati inchis. De preferat pentru a putea fi ceva mai linistiti cereti o confirmare scrisa a acestui lucru.
O alta experienta neplacuta este atunci cand te duci sa inchizi un card. Pentru acest lucru trebuie sa faci 2 drumuri la banca. O data iti opreste cardul si semnezi tu o hartiuta iar al doilea drum ar trtebui facut dupa 2 saptamani ca sa iti poata inchide si contul.
Acest lucru il fac ca sa iti mai poata lua niste bani in eventualitatea in care tu uiti sa ajungi la banca pentru acest lucru si banca te comisioneaza lunar! Dupa un an cand mi-am amintiti de acest cont am fost la Raiffeisen Bank sa imi inchid contul si am aflat ca am de platit 150 lei pentru aceasta operatiune!!!!
Pentru acesti bani nu trimit nici o hartie nimic si nu te informeaza in nici un fel ca sa se stranga cat mai multi bani de platit!!

Un sfat pentru toata lumea care are au carduri si au uitat de ele sa se duca sa le inchida!

Etichete: , ,