Ca un "taran" la oras

Nu credeam ca voi fi atatea zile plecata insa asa se intampla cand nu ai job si nu esti conditionata de zilele libere care cu greu le obtineai de la munca desi erau zilele tale de concediu care in mod normal ti se cuveneau.

Am petrecut cateva zile frumoase in Cluj si iar m-au apucat toti nervii pentru ca in Galati, desi este un oras catusi de cat dezvoltat nu avem si noi un Mall, nu avem si noi un cinematograf .... iar in Cluj au 2 Mall-uri(cel putin atatea am vazut eu) unul mai mare ca altul.
Pana acum nu am reusit sa ajung sa ma uit la un film 3D si fiindca mi s-a ivit ocazia asta am zis sa fac si eu un PAS MARE. Am zis sa ne uitam la AVATAR, chiar daca vazusem filmul. Filmul a fost frumos si am fost impresionata de imaginile oferite de acei ochelari insa in primele 30 de minute m-a luat un rau de la stomac .... m-a cam ametit un picut de cap. Stiam ca filmul pe DVD dureaza cam doua ore si jumatate dar la cinema, cu tot cu reclamele de la inceput, a durat aproape trei ore, cam mult totusi!!

Am exagerat un picut prin titlu insa cam asa este Galatiul fata de Cluj sau Bucuresti! Nu pot sa cred ca puterea de cumparare a Galatiului este atat de scazuta incat sa nu fie nimeni interesat sa faca un asemenea Mall si in orasul meu.

Etichete: ,