5 mituri despre barbatiDe curand am citit un articol despre aceste mituri ale barbatilor si ma gandeam sa nu le tin doar pentru mine.

1. Barbatilor le plac femeile mai tinere - Personal eu una nu cred acest lucru. Poate ca acest lucru este valabil pentru uni barbati trecuti de o anumita varsta care au ceva in portofel si astfel pot atrage si fete mai tinerele( ex. Monica si Irinel Columbeanu).

2. Barbatii sunt intimidati de femeile inteligente - Poate ca se simt intimidati daca partenera este ceva mai inteligenta ca ei insa nu cred ca cineva accepta o femeie langa el, bibelouri are toata lumea in casa. As vrea sa cred ca barbatilor le plac femeile care au ceva de spus, care au o parere proprie si o personalitate puternica.

3. Barbatii sunt intimidati de femile cu succes - Barbatilor le plac femeile ambitioase, cu teluri mari si in niciun caz nu se simt amenintati de acestea. Exceptii de la regula sunt oriunde dar nu pot sa cred ca ar putea fi intimidati de succesul partenerei.

4. Barbatilor le este teama de casatorie - Barbatii nu se tem de casatorie ori de angajamente. Evident, exista si situatii exceptionale: nu exista posibilitati materiale ori sunt alte probleme (care nu depind de ei) si care ii impiedica sa treaca la nivelul urmator. Mai exista si unele probleme de ordin psihologic: le este teama ca isi vor pierde libertatea, etc, insa aceste probleme si le pun doar barbatii care nu au maturitatea necesara pentru a discuta problema cu iubita lor.

5. Barbatilor le pasa doar de aspectul fizic - Atat femeilor cat si barbatilor le pasa de aspectul fizic, cel putin la prima impresie. Barbatii isi doresc langa ei o femeie care să aiba cate putin din toate, si in niciun caz, invers (mult dintr-un singur lucru).

Parerea mea este ca aceste mituri sunt false!!! Poate tu ai alta parere?!

Etichete: ,